Kami Software Akaun & Pengurusan

farisi solutions plt

Solusi Perakaunan Perniagaan Anda

FARISI SOLUTIONS PLT (LLP0010742-LGN) adalah sebuah syarikat yang membekalkan perisian dan peralatan komputer yang berdaftar di Malaysia. Kami bermula pada tahun 2015 dan sehingga kini kami telah membekalakan lebih daripada 300 perniagaan dengan perisian perakauanan dan pengurusan transaksi perniagaan.

Kami Akauntan Yang Membekalkan Software Akaun

Setiap perniagaan memiliki modul akaun yang tersendiri. Kami sedia untuk membekalkan software akaun & pengurusan transaksi kepada anda kerana kami terdiri daripada berberapa akauntan yang telah berpengalaman dalam menguruskan akaun perniagaan kecil, sederhana mahupun syarikat korporat. Kami memilih pelanggan kami dan hanya jenis perniagaan yang sesuai dengan software kami bekalkan sahaja akan menjadi pengguna kepada software tersebut.

Kami Berkomitmen & Komited

Setelah hampir 3 tahun pengalaman dan berjaya membekalkan software akaun & pengurusan transaksi dalam pelbagai sektor perniagaan seluruh Malaysia, dan sehingga kini kami terus komited untuk anda.

Inilah Perniagaan Utama Kami

100% tumpuan kami terhadap perniagaan yang kami lakukan. Pegawai khidmat pelanggan kami bersedia untuk berikan khidmat sokongan terhadap apa yang telah kami bekalkan kepada anda.

Sekiranya anda ingin mendapatkan info tambahan terus daripada pegawai khidmat pelanggan kami, sila hubungi kami.

Frequently Asked Questions


Apakah perkhidmatan yang anda sedaikan?

Kami sebuah syarikat yang menyediakan perkhdimatan pemasangan, latihan & sokongan bagi perisian akaun & pengurusan jualan (Point of Sales) bagi peniaga kecil & sederhana.

Apakah itu perisian akaun?

Perisian akaun atau dalam bahasa inggerisnya 'Accounting Software' adalah sebuah perisian yang digunakan bagi pengurusan kewangan. Perisian Akaun yang kami bekalkan lebih tertumpu pada pengurusan kewangan bagi syarikat atau perniagaan.

Apakah itu perisian pengurusan jualan (Point of Sales)?

Perisian pengurusan jualan atau Point of Sales adalah sebuah perisian yang digunakan bagi mencatat jualan sesebuah perniagaan. Perisian ini meliputi pengurusan stok (invenori) dan juga laporan jualan pernigaaan.

Jenis perniagaan macam mana yang boleh dapatkan perisian ini?

Kami telah membekalkan perisian ini kepada pelbagai jenis perniagaan sama ada atas talian atau luar talian. Dari pembekal produk, penjual barangan runcit & borong sehingalah servis dan rastoran.

Bagaimana dengan kelengkapan perisian yang lain?

Kami menawarkan kepada anda set yang sedia ada untuk anda terus gunakan dengan baik. Kelengkapan seperti bar-code scanner, cash drawer, receipt printer dan lain-lain dengan harga yang lebih murah dari kami.

Don't miss it

Useful Travel Websites